Vælg sprog​:

   ​         

Hvem er vi?​

Ohl Logistics A/S har gennem årene løst mange specifikke og ad hoc logistikopgaver og vi vil altid kunne hjælpe vore kunder med en samlet logistikpakke, som er skræddersyet til krav og behov.

Unikke behov for tilpassede transport- og logistikløsninger

Kundens ønske er i fokus. Hos Ohl har vi opbygget en fleksibel og omstillingsparat virksomhed som gør, at vi med vor baggrundserfaring hurtigt kan reagere, når der f.eks. på grund af markedsudsving kommer ændringer i kundernes behov for tilpassede løsninger. Vi fokuserer på at hjælpe vore kunder med at optimere værdikæden og forædle deres produkt. På den måde håber vi på at kunne skabe langvarige relationer til vore kunder samt udvikle og udvide disse. Ohl Logistics er i konstant udvikling til fordel for vore kunder, medarbejdere og forretningspartnere.

Filialer i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige

Med filialer i Danmark, Tyskland, Norge og Sverige og kan vi altid finde en løsning på jeres nuværende og fremtidige logistik set-up – ”Ohl er den manglende brik i det store logistikpuslespil for at færdiggøre motivet” – og I har kun én operatør til transport, oplagring og distribution m.m.

Ohl Logistics A/S

CVR: 21176893

​Plantagevej 7-9

DK-6330 Padborg

Kontakt os

Tlf: +45 74 30 36 00

Fax: +45 74 67 55 55

​Mail: ohl@ohllogistics.com

Sociale Medier

Se kontrolrapport

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her.