Vælg sprog​:

   ​         

Karriere hos Ohl​

Ohl er en dynamisk virksomhed, der kontinuerligt gennemgår udvikling og vækst. Selvom der måske ikke er en aktuel ledig stilling inden for dit ekspertiseområde, opfordrer vi dig til at overveje at indsende en uopfordret ansøgning til os. Vi er altid interesserede i at lære nye talenter at kende og udforske mulighederne for samarbejde.

Hos Ohl tror vi på at skabe et miljø, hvor innovative tanker og kreativitet trives. Selv uden en specifik stillingsannonce vil din ansøgning give os mulighed for at vurdere din erfaring, færdigheder og potentiale, og måske kan vi i fællesskab opdage måder, hvorpå du kan bidrage til vores spændende projekter og initiativer.​

Vores dedikerede team arbejder på en bred vifte af spændende opgaver inden for forskellige områder. Ved at sende din ansøgning kan du sætte os i stand til at forstå, hvordan dine evner og interesser kan passe ind i vores arbejdsmiljø. Vi opfordrer dig til at tage et dybere kig på vores virksomhed og de potentielle muligheder, vi kan udforske sammen.

Du kan finde mere information om vores virksomhed, vores kultur og de forskellige jobmuligheder, der potentielt kan åbne sig for dig, nedenfor. Vi ser frem til at modtage din ansøgning og muligheden for at diskutere, hvordan du kan blive en værdifuld del af Ohl-teamet.​

Ledige stillinger​

Vi har pt. ingen ledige stillinger hos Ohl i Danmark, men søger en disponent til vores afdeling i Flensborg, Tyskland – så tag et kig her.

Du er altid velkommen til at sende en uopfordret ansøgning til os: ohl@ohllogistics.com

Ohl Logistics A/S

CVR: 21176893

​Plantagevej 7-9

DK-6330 Padborg

Kontakt os

Tlf: +45 74 30 36 00

Fax: +45 74 67 55 55

​Mail: ohl@ohllogistics.com

Sociale Medier

Se kontrolrapport

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her.