Vælg sprog​:

   ​         

Nyheder​

OHL OPGRADERER FLÅDEN

Til januar kommer vores splinternye Mercedes Actros V – 1842LS Streamspace trækkere på landevejene, men lige nu er de stadig ”på græs” hos P. Christensen i Padborg. I øjeblikket består flokken af 11 trækkere, men inden årets udgang vokser den til i alt 16 – så vi er klar til at sende dem på arbejde lige efter nytår.

De nye supertrækkere har en fantastisk dieseløkonomi og masser af sikkerhedsudstyr -421 HK, 2.100 + 200 NM-drejningsmoment, rummer 820 ltr. dieseltank og 90 ltr. AdBluetank, komplet opbyggede sættevognstrækkere til Continent kørsel, ADR. PPC gearstrategi for økonomisk kørsel, stabilitetsregulering samt lækre features som sporassistent, Attention Assist, navigation med skiltegengivelse, Active Break Assist til fuld nedbremsning, fartpilot osv.

Da vi skulle vælge nye trækkere, har vi også tænkt på vores chauffører 😊, så bilerne råder også over High Performance motorbremse, automatisk gearskift, klima, vandvarmer for kabine, luksussenge, luksus førersæde, airbag for fører, køleskab, kaffemaskine m.m.

​​

​SUCCESVIRKSOMHE​D

….så gjorde vi det igen!

For andet år i træk har vi fået tildelt erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2020”. Vi er meget stolte og beærede over denne anerkendelse – den er med til at sætte Syddanmark på kortet over regioner, hvor der dagligt ydes en indsats for at skabe vækst og udvikling. TAK til vores passionerede og dygtige medarbejdere – uden jer ville vi ikke være, hvor vi er i dag!

Her kan du læse mere fakta om ”Succesvirksomhed 2020”: https://succesvirksomhed.dk/

NYE TRAILERE TIL OHL

​For at kunne imødekomme vore kunders stigende behov har vi nu investeret i flotte nye trailere, som allerede er sendt ud for at arbejde på landevejen. Vi nåede lige at fange én af dem inden den rullede ud til resten af ”flokken”.​

CSR-Mærke A​abenraa

Aabenraa Kommune uddeler hvert år et CSR-mærke for social ansvarlighed.

Ohl Logistics A/S blev ved en reception 24 februar 2020 tildelt CSR mærket af Aabenraa kommune.

Mærket tildeles lokale virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar ved at give plads til udsatte borgere samt bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

Aabenraa Kommune har ønsket at anerkende de lokale virksomheder, der er med til at udvikle et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der også er plads til alle. Det kan f.eks. ske ved at stille virksomhedspraktikker, løntilskud og fleksjob til rådighed, og ligeledes de virksomheder, der gør en indsats i forhold til uddannelse og efteruddannelse, hvor de optager elever, voksenlærlinge eller gennemfører jobrotationsprojekter.​

CSR-mærket modtages her af Mark Nicolaisen, Sales Executive – Ohl Logistics A/S i midten – fra Borgmester Thomas Andresen tv. og Ejler Schütt – Formand for Arbejdsmarkedsudvalget – th.​

Ohl Logistics A/S

CVR: 21176893

​Plantagevej 7-9

DK-6330 Padborg

Kontakt os

Tlf: +45 74 30 36 00

Fax: +45 74 67 55 55

​Mail: ohl@ohllogistics.com

Sociale Medier

Se video om Ohl Logistics A/S​ på YouTube.

Se kontrolrapport

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her.