Vælg sprog​:

   ​         

Nyheder​

CSR-mærke Aabenraa 2024

Den 8. januar 2024 tildelte Arbejdsmarkedsudvalget CSR-mærke Aabenraa 2024 til hele 117 virksomheder. Siden mærket blev uddelt første gang i 2016 er antallet af virksomheder, der har søgt om og modtaget CSR-mærket kun gået fremad - Ohl Logistics A/S har også igen i år modtaget denne anerkendelse.​

Hos Ohl er vi meget glade for igen i år at have modtaget CSR-mærket og er stolte af at bo i en kommune, hvor så mange virksomheder påtager sig et socialt ansvar ved at give plads til udsatte borgere samt bidrager til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft. 

Sammen med de øvrige virksomheder i Aabenraa Kommune fik vi den 22. februar 2024 så officielt overrakt vort CSR-mærke 2023 ved en festlig reception på Aabenraa Rådhus.​

Tak til Dorrit Knudsen, Formand for Arbejdsmarkedsudvalget og borgmester Jan Riber Jakobsen for et flot arrangement og for at anerkende, at så mange lokale virksomheder i Aabenraa Kommune nærmest som en selvfølgelig påtager sig et socialt ansvar for at udvikle arbejdsmarkedet i kommunen. 

SAMMEN SKABER VI DET GODE LIV!​

Med et CSR-mærke Aabenraa er det muligt for kommunens virksomheder at styrke deres sociale profil udadtil samt dokumentere social ansvarlighed i forbindelse med offentlige udbud eller CSR-rapportering.​

CSR-mærke Aabenraa 2023

​Endnu et rekordår for CSR-virksomheder i Aabenraa Kommune.

10. januar 2023 tildelte Arbejdsmarkedsudvalget CSR-mærke Aabenraa 2023 til hele 113 virksomheder. Siden mærket blev uddelt første gang i 2016 er antallet af virksomheder, der søgt om og modtaget CSR-mærket kun gået fremad - Ohl Logistics A/S har også igen i år modtaget denne anerkendelse.

I Padborg alene har 17 virksomheder ansøgt og fået tildelt CSR-mærke 2023, og torsdag den 23. februar 2023 var en festlig dag - for her fik vi nemlig sammen med de øvrige virksomheder i Aabenraa Kommune så officielt overrakt vort CSR-mærke 2023. Vi er stolte af vort mærke og stolt af, at bo i en kommune, hvor så mange virksomheder påtager sig et socialt ansvar ved at

give plads til udsatte borgere samt bidrager til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft. Det er femte år i træk, at kommunen slår rekord i antallet af virksomheder, der modtager CSR-mærket.

- Det glæder mig utroligt meget, at endnu flere virksomheder har lyst til at tage et socialt ansvar, og jeg er overbevist om, at det er til glæde og gavn for både virksomheden og borgeren, og medvirkende til, at endnu flere i Aabenraa Kommune har forudsætningerne for at leve Det Gode Liv, siger formand for Arbejdsmarkedsudvalget, Dorrit Knudsen.

OHL profil video

​Vi vil være din foretrukne logistikpartner, og vores placering i Padborg er mere end blot optimal. Vi sørger for, at dine varer leveres til tiden og med den bedste service for både dig og dine kunder. Dine produkter er i de bedste hænder, når du vælger Ohl Logistics - vi tilbyder dig skræddersyede løsninger til lagerhåndtering og lagerstyring.

Se vores nye flotte profilvideo, som giver dig en virtuel rundvisning af vores lokation i Padborg og udvidelsen af vore nye lageraktiviteter på Plantagevej 8D - husk lyd.​

CSR-mærke Aabenraa 2022

​Rekordår for CSR-virksomheder i Aabenraa Kommune.

10. januar 2022 tildelte Arbejdsmarkedsudvalget CSR-mærke Aabenraa 2022 til hele 93 virksomheder. Det er det højeste antal modtagere, siden mærket blev uddelt for første gang i 2016 og Ohl Logistics A/S har også i år modtaget denne anerkendelse.

Mandag den 14. marts 2022 var en festlig dag for her fik vi nemlig sammen med de øvrige virksomheder i Aabenraa Kommune så officielt overrakt vort CSR-mærke 2022. Vi er stolte af vort mærke og stolt af, at bo i en kommune, hvor så mange virksomheder påtager sig et socialt ansvar og på den måde giver plads til udsatte borgere samt bidrager til uddannelse af fremtidens arbejdskraft.

​Tak til Dorrit Knudsen, Formand for Arbejdsmarkedsudvalget og Borgmester Jan Rieber Jakobsen for et flot arrangement på Rådhuset og for at anerkende, at så mange lokale virksomheder i Aabenraa Kommune nærmest som en selvfølgelig påtager sig et socialt ansvar for at udvikle arbejdsmarkedet i kommunen.

​OHL OPGRADERER FLÅDEN

​Til januar kommer vores splinternye Mercedes Actros V – 1842LS Streamspace trækkere på landevejene, men lige nu er de stadig ”på græs” hos P. Christensen i Padborg. I øjeblikket består flokken af 11 trækkere, men inden årets udgang vokser den til i alt 16 – så vi er klar til at sende dem på arbejde lige efter nytår.

De nye supertrækkere har en fantastisk dieseløkonomi og masser af sikkerhedsudstyr -421 HK, 2.100 + 200 NM-drejningsmoment, rummer 820 ltr. dieseltank og 90 ltr. AdBluetank, komplet opbyggede sættevognstrækkere til Continent kørsel, ADR. PPC gearstrategi for økonomisk kørsel, stabilitetsregulering samt lækre features som sporassistent, Attention Assist, navigation med skiltegengivelse, Active Break Assist til fuld nedbremsning, fartpilot osv.

Da vi skulle vælge nye trækkere, har vi også tænkt på vores chauffører 😊, så bilerne råder også over High Performance motorbremse, automatisk gearskift, klima, vandvarmer for kabine, luksussenge, luksus førersæde, airbag for fører, køleskab, kaffemaskine m.m.

​SUCCESVIRKSOMHE​D

….så gjorde vi det igen!

For andet år i træk har vi fået tildelt erhvervsprisen ”Succesvirksomhed 2020”. 

Vi er meget stolte og beærede over denne anerkendelse – den er med til at sætte Syddanmark på kortet over regioner, hvor der dagligt ydes en indsats for at skabe vækst og udvikling. TAK til vores passionerede og dygtige medarbejdere – uden jer ville vi ikke være, hvor vi er i dag!

Her kan du læse mere fakta om ”Succesvirksomhed 2020”: https://succesvirksomhed.dk/

NYE TRAILERE TIL OHL

​For at kunne imødekomme vore kunders stigende behov har vi nu investeret i flotte nye trailere, som allerede er sendt ud for at arbejde på landevejen. 

Vi nåede lige at fange én af dem inden den rullede ud til resten af ”flokken”.​

CSR-MÆRKE A​ABENRAA

Aabenraa Kommune uddeler hvert år et CSR-mærke for social ansvarlighed.

Ohl Logistics A/S blev ved en reception 24 februar 2020 tildelt CSR mærket af Aabenraa kommune.

Mærket tildeles lokale virksomheder, der påtager sig et socialt ansvar ved at give plads til udsatte borgere samt bidrage til uddannelsen af fremtidens arbejdskraft.

Aabenraa Kommune har ønsket at anerkende de lokale virksomheder, der er med til at udvikle et mere rummeligt arbejdsmarked, hvor der også er plads til alle. Det kan f.eks. ske ved at stille virksomhedspraktikker, løntilskud og fleksjob til rådighed, og ligeledes de virksomheder, der gør en indsats i forhold til uddannelse og efteruddannelse, hvor de optager elever, voksenlærlinge eller gennemfører jobrotationsprojekter.​

CSR-mærket modtages her af Mark Nicolaisen, Sales Executive – Ohl Logistics A/S i midten – fra Borgmester Thomas Andresen tv. og Ejler Schütt – Formand for Arbejdsmarkedsudvalget – th.​

Ohl Logistics A/S

CVR: 21176893

​Plantagevej 7-9

DK-6330 Padborg

Kontakt os

Tlf: +45 74 30 36 00

Fax: +45 74 67 55 55

​Mail: ohl@ohllogistics.com

Sociale Medier

Se kontrolrapport

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her.