Vælg sprog​:

   ​         

​Spedition & Transport

I over 50 år har Ohl Logistics været i transport- og speditionsbranchen og vi har således opbygget et solidt erfaringsgrundlag og en ekspertise som betyder, at alle transport- og logistikopgaver trygt kan overlades til os.

Ohl har mere end 250 egne transportenheder og alle vore trækkende enheder er udstyret med satellitovervågnings udstyr. Dermed er Ohl altid klar til at tilbyde jer en sikker transportløsning.

Vore ansatte er dedikerede og kompetente medarbejdere - uanset om det drejer sig om opgaver indenfor transport, spedition, eller lagerhotel. Et tæt samarbejde på tværs af disse afdelinger gør, at Ohl udover at tilbyde en samlet transport- og logistikløsning også har mulighed for hurtigt at reagere på og tilpasse os udsving i vore kunders markeder og behov.

Vi bestræber os på at planlægge vore turer så hensigtsmæssigt og effektivt som muligt for på den måde at undgå lange omveje, dobbeltkørsel m.m. – samtidig er vi meget bevidste om det aftryk vi sætter på miljøet. Vore biler bliver udskiftet ca. hvert tredje år for således at kunne sikre, at de opfylder alle miljøkrav og gældende miljølovgivning. Vi arbejder også løbende på at optimere vore lastbiler, for på den måde at bidrage til en lavere CO2 udledning – vore chauffører instrueres også i miljørigtig og økonomisk kørsel.

Med Ohl Logistics som samarbejdspartner er kunderne sikret en professionel behandling - uanset hvilken opgave, Ohl skal udføre.

Ohl Logistics A/S

CVR: 21176893

​Plantagevej 7-9

DK-6330 Padborg

Kontakt os

Tlf: +45 74 30 36 00

Fax: +45 74 67 55 55

​Mail: ohl@ohllogistics.com

Sociale Medier

Se kontrolrapport

Se fødevarestyrelsens kontrolrapport her.